SPECIJALNA OKTOBARSKA PONUDA!
FUN PARK BIOGRAD NA MORU!
3 dana/BUS 18.10.-21.10.2019.

Fun Park Biograd je tematsko zabavni park koji svojom idealnom lokacijom u Biogradu na Moru pruža spektakularno iskustvo zabave za cijelu obitelj u srcu Jadranske obale. Odaberite svoju pustolovinu u jednoj od tri tematske cjeline: Svemir, Gusarski grad ili Divlji zapad i proživite zabavu na dosad neviđen način u ovoj regiji. U sezoni 2019. dodajemo novu atrakciju, jednu od najpoznatijih u najvećim zabavnim parkovima u Europi. Naime, radi se o atrakciji Atlantis, o vagonu koji se liftom penje na visinu od 20 metara te se spušta velikom brzinom u vodu koja posljedično pošprica goste koji sjede u vagonu. Uz spomenutu, Fun Park Biograd u svojoj ponudi ima i više adrenalinskih atrakcija poput rollercoastera, ferris wheela, spinning coastera te brojnih obiteljskih i dječjih atrakcija. Osim vožnji, zabavljat će vas mađioničari, žongleri, cirkusanti, stand-up komičari i slični performeri koje dovodimo iz raznih dijelova svijeta.

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN, 18.10.2019. (PETAK), SARAJEVO – BIOGRAD NA MORU – ŠIBENIK – BIOGRAD NA MORU
Polazak sa odlaznih perona autobusne stanice u Sarajevu u 06.00h. Vožnja preko Konjica i Tomislavgrada do Biograda na Moru. Smještaj u hotel. Kraći odmor. Fakultativni izlet do Šibenika. Obilazak grada u pratnji vodiča: Katedrala Sv. Jakova, Tvrđava Sv. Mihovila, Trg 4 bunara, Središnji gradski trg, Tvrđava Sv. Nikole i Sv. Ivana. Slobodno vrijeme. U dogovoreno vrijeme povratak u Biograd na Moru. Večera. Noćenje.

2. DAN, 19.10.2019. (SUBOTA), BIOGRAD NA MORU – FUN PARK BIOGRAD
Doručak. Nakon doručka polazak u Fun Park Biograd. Cjelodnevni boravak u parku. Isprobajte Adria Eye, Tornado, Sky Flyer, Big Blue, Zero Gravity Room, XD Dark Ride, Mine Train Coaster, Kraš Express vozić, Indian Canue, Tip Top Canue, Pirate Ship, House of Horror i još mnogo toga. U dogovoreno vrijeme povratak u hotel. Večera. Noćenje.

3. DAN, 20.10.2019. (NEDJELJA), BIOGRAD NA MORU – SPLIT – SARAJEVO
Nakon doručka odjava iz hotela i polazak prema Splitu. Po dolasku u Split fakultativno razgledanje grada: Obala lazareta, Dioklecijanove palata koja se nalazi na listi svjetske baštine UNESCO-a, Peristil, katedrala Sv. Dujma (vidikovac), Zlatna vrata, kip Grgura Ninskog, Splitska riva, Prokurative. Slobodno vrijeme u centru grada. Polazak za BiH u dogovoreno vrijeme uz pauze po potrebi grupe. Dolazak na odredište u večernjim satima.

FIRST MINUTE CIJENA ZA UPLATE DO 07.09.2019:

Cijena
235,00 KM (djeca do 12 godina)
255,00 KM (odrasli)

*Cijena nakon 07.09.2019:

Cijena
255,00 KM (djeca do 12 godina)
275,00 KM (odrasli)

Detalji

U cijenu je uključeno:
 • Prijevoz modernim autobusom na relaciji Sarajevo-Biograd na Moru-Sarajevo,
 • Smještaj na bazi 2 polupansiona (doručak+večera) u 1/2,1/3 i 1/4 sobama u hotelu 3* Adria u Biograd na Moru,
 • Boravišna taksa u iznosu 10,00 Kn po danu po osobi,
 • Usluge stručnog vodiča tokom putovanja i boravka u Hrvatskoj i kompletna organizacija putovanja.
Nije uključeno u cijenu:
 • Ulaznice u Fun Park 45,00 KM (za rezervacije najkasnije 15 dana prije putovanja; cijena ulaznice za prijave nakon toga iznosi 55,00 KM),
 • Obavezni fakultativni izleti u Split 20,00 KM,
 • Fakultativni izleti u Šibenik 20,00 KM,
 • PZ osiguranje 6,00 KM,
 • Doplata za posebno sjedište u autobusu 40,00 KM (sjedišta iza suvozača, sjedišta za stolom, sjediša iza 2. vrata),
 • Doplata za dodatno sjedište u autobusu 70,00 KM.
Napomene:
 • Putnici na ovom putovanju obavezni su imati biometrijski pasoš sa datumom važenja minimum 3 mjeseca od planiranog dana povratka sa putovanja.
 • Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 putnika.
 • Sa uplatom akontacije putnik prihvata Opće uslove putovanja..

Lokacija

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.