TUČEPI! LJETO NA JADRANU!

.
Bluesun hotel Alga****
 • Položaj:uz dugo šetalište, 1000 m od središta mjesta.
 • Sadržaji:prostran i klimatiziran hotel, 330 soba,restoran, aperitiv bar, caffe bar, pizzeria, slastičarnica, koktel bar na plaži, trgovine, Wi-Fi besplatno, velika terasa za muzičke priredbe, dječje igralište, jacuzzi, sauna, fitness, masaža, otvoreni bazen, parking.
 • SOBE:prostrane, udobne; tuš/WC, telefon s izravnom linijom, SAT TV, sef, minibar; većina soba ima balkon. Sve sobe su klimatizirane. U ponudi su economy, standard i superior sobe, kao i apartman (Alga suite). Kauč u superior sobama može služiti kao pomoćmni ležaj za dijete ili odraslu osobu.
 • Usluga: noćenje i doručak; polupansion; buffet doručak i večera. Sport (uz doplatu): U sportskom centru Slatina (300m od hotela), 5 zemljanih teniskih terena, fudbal, mali fudbal, odbojka na pijesku, fudbal na pijesku, boćanje, košarka, stolni tenis.
 • Plaža:šljunčana; mogućnost najma ležaljki i suncobrana uz naplatu.

Bluesun hotel Afrodita****
 • Položaj:hotelsko naselje smješteno uz šljunčanu plažu, udaljeno 250 m od centra Tučepa.
 • Sadržaji:centralna recepcija, restoran, aperitiv bar i bar na bazenu, animacija za djecu i odrasle, igralište za djecu, otvoreni bazen sa slatkom vodom i dječjim bazenom, whirlpool, sauna, masaža, Wi-Fibesplatno.
 • SOBE: tuš ili kada/WC, klimatizirane, SAT TV, minibar, sef, fen za kosu, balkon. Postoji mogućnost smještaja u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama te nekoliko Family soba. Raspolozivi tipovi soba su standard, superior, family plus i junior suite. Standard i superior sobe mogu imati pogled prema moru, što utiče na cijenu. Sve „junior suite“ smjestajne jedinice imaju pogled more.
 • Usluga:polupansion; bife doručak i večera. Sport (uz doplatu): u sportskom centru Slatina; 5 zemljanih teniskih terena, fudbal, mali fudbal, odbojka na pijesku, fudbal na pijesku, boćanje, košarka, stoni tenis.
 • Plaža:šljunčana, mogućnost najma ležaljki i suncobrana uz naplatu.

Bluesun hotel Neptun & depandans Maslinik***
 • Položaj:uz šljunčanu plažu, okruženi borovima i sredozemnim raslinjem.
 • Sadržaji:hotel (kompletno renoviran 2014.) i 5 depandansi Maslinik, 248 soba, u hotelu se nalazi restoran, aperitiv bar, bar na terasi, sefovi, prodavnica, otvoreni bazen s dječjim bazenom, dječje igralište i klub. Gosti smješteni u depandansama koriste sve sadržaje u hotelu. Fitness, Wi-Fi besplatno.
 • SOBE:u hotelu i depadansi: kada/tuš/WC, klima uređaj, LCD SAT TV, fen za kosu. Gostima su na raspolaganju standard sobe (sa ili bez pogleda na more), superior sobe (sa ili bez pogleda na more), kao i apartmani te suite sobe. Standard i superior sobe su raspoređene i u glavnoj zgradi i u depadansama, suite/apartmani su iskljucivo u glavnoj zgradi, family sobe iskljucivo u depadansama. WiFi nije dostupan u sobama u depadansi.
 • Usluga–ALL INCLUSIVE:bife doručak, ručak i večera, kasni doručak za spavalice, popodnevni i ponoćni snack,popodnevni čaj, dječji snack, domaća alkoholna ibezalkoholna pića (pivo iz bačve, točeno vino, soda,voda, sokovi, rakije) u restoranu i u baru na bazenuod 10 do 24 sata, jedanput sedmično dalmatinska večera i večera iznenađenja; 6 x tjedno dnevna i večernja animacija za djecu i odrasle, glazba uživo, dnevna animacija za djecu, dječji klub (od 4 do 12 godina), junior club (od 12 do 16 godina), besplatansef na recepciji, parkiralište, korištenje vanjskog bazena i whirlpoola, ležaljke i suncobrani na bazenu; aerobic, aquagym, kurs plesa, 2 teniska terena (besplatno od 7 do 19 sati uz prijavu), odbojka na pijesku, stoni tenis (uz pijavu), boćalište, šah, najam bicikla besplatno (zavisno o raspoloživosti), fitness i zatvoreni bazen u hotelu Alga. Sport i zabava (uz doplatu): kurs tenisa, škola fudbala i košarke, masaža, sportovi na vodi, najam pedalina i brodova.
 • Plaža:šljunčana, pogodna za djecu.


Lokacija

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.