NEUM LJETO 2021! Preuzmi


 • HOTEL GRAND NEUM
 • POLOŽAJ: Središte Neuma udaljeno je otprilike 1 km. Povijesna jezgra Dubrovnika, lokalitet pod zaštitom UNESCO-a, udaljena je 60 km, a do svetišta u Međugorju ima 40 km. Gosti mogu besplatno koristiti i parkiralište u sklopu hotela.
 • O HOTELU: Hotel Grand Neum, preuređen 2013. godine, najveći je hotel na Neumskoj rivijeri. U okviru objekta na raspolaganju su unutarnji i vanjski bazen, 3 restorana te wellness i spa centar.
 • SMJEŠTAJ: Iz svih se soba pruža pogled na more, a u cijelom je hotelu dostupan besplatni WiFi. Gosti također mogu besplatno koristiti saunu, parnu kupku i fitness centar. Sve hotelske sobe sadrže klima-uređaj, LCD TV sa satelitskim programima i mini bar. Također, sve obuhvaćaju kupaonicu s kadom ili tušem i sušilom za kosu.
 • SADRŽAJ: Ovaj hotel uključuje 3 dizala koja vode do hotelske šljunčane plaže, gdje se nalaze kabine za presvlačenje, tuševi, ležaljke, suncobrani i sadržaji za nekoliko vodenih sportova.Hotel obuhvaća konferencijsku dvoranu i kino dvoranu u kojoj se održavaju seminari. U suvremeno opremljenom wellness i spa centru na raspolaganju su hidromasažne kade, infracrvene saune, turske kupelji, solariji i fitness centar. Gostima su također dostupni dječji bazen i velik izbor kozmetičkih tretmana i masaža.
 • HRANA: U hotelskim restoranima poslužuju se specijaliteti pripremljeni od svježih mediteranskih namirnica i najkvalitetnijeg domaćeg mesa i vrhunska hrvatska vina. Hotel Neum Grand također ima restoran pored plaže, noćni klub i bar u predvorju.

 • HOTEL AGAVA 4*, NEUM MODERAN HOTEL U CENTRU NEUMA
 • LOKACIJA: Luksuzno uređeni hotel "AGAVA" ima ulazni hol sa recepcijom, 27 luksuzno opremljenih soba, restoran i bar sa 60 mjesta, vlastiti parking za automobile i buseve neposredno do objekta.
 • HOTELSKI SADRŽAJI: Na plažnom prostoru svakodnevno se organizira raznovrsna animacija (aqua aerobic, jutarnja gimnastika), a u večernjim satima organizira se animacija i zabavno-glazbeni program za djecu i odrasle ("Miss plaže", "Karaoke", "Ribarske večeri", mini-disco za najmlađe).
 • SMJEŠTAJ: Šetnom stazom hotel je povezan sa morem, plažom i centrom Neuma. Uređena šljunkovita plaža, pogodna za djecu i neplivače, zaštićena je od otvorenog mora.
 • USLUGA: Doplata za jednokrevetnu sobu + 50 % od cijene, dijete do 3 godine ukoliko spava sa roditeljima – gratis, jedno dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju (sofa) – gratis,drugo dijete do 12 godina na pomoćnom ležaju – popust 50 %, treća odrasla osoba na trećem krevetu – popust 20 % doručak I večera – švedski stol ,kućni ljubimci – na upit do 5 kg ,prijava od 14:00 sati, a odjava do 10:00 sati ,besplatan parking za auto ispred hotela, besplatan WIFI Internet u cijelom hotelu
 • PLAŽA: Plaža je opremljena tuševima I kabinama za presvlačenje a mogu se iznajmljivati ležaljke, suncobrani, pedaline, sandoline, jet-ski I drugi plažni rekviziti za more I zabavu na vodi. Na plaži se nalazi I trgovina suvenirima te igraonica za djecu. Na plažnom prostoru svakodnevno se organizira raznovrsna animacija (aqua aerobic, jutarnja gimnastika), a u večernjim satima organizira se animacija I zabavno- glazbeni program za djecu I odrasle (“Miss plaže”, “Karaoke”, “Ribarske večeri”, mini-disco za najmlađe).
 • NAPOMENA: Neum je zanimljiva polazišna točka za posjet obližnjim poznatim destinacijama: Dubrovnik, svetište Međugorje, Korčula, fotosafari – fish piknik Neretva, pećina Vjetrenica...

 • HOTEL VAPORE 4*, NEUM DOBRODOŠLI U HOTEL VAPORE, VAŠ PRAVI ODABIR ZA ODMOR DUŠE I TIJELA!
 • LOKACIJA: Hotel Vapore se nalazi u predivnom gradu Neumu u Bosni i Hercegovini. Smješten je uz sam rub plaže, te nadomak kristalnog Jadranskog mora koje svojom ljepotom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Hotel možete posjetiti tijekom cijele godine, uživajući u mirnom odmoru i uz zvukove valova. Hotel Vapore svoj potencijal dovodi na maksimum s dolaskom sunčanih dana i dugih ljetnih noći.
 • SADRŽAJI: Sve sobe sadrže prostor za sjedenje, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima te vlastitu kupaonicu s tušem i sušilom za kosu. Sve jedinice u hotelu VAPORE također imaju klima-uređaj i radni stol.
 • SMJEŠTAJ: Rasprostranjen na 8 katova, hotel Vapore raspolaže s kapacitetom od čak 127 soba. Prva 3 sprata su rezervirana za prave turističke atrakcije, kao što su suvenirnice sa tradicionalnim lokalnim suvenirima, te mini market, slastičarnica, pub i restoran za ljubitelje domaćih hercegovačkih jela, dok na zadnjem katu hotela nastupa prava oaza odmora i pogled na predivno Jadransko more, koji ostavlja bez daha svakog posjetitelja. zvuk valova, upijanje sunčevih zraka i vrhunska usluga čine dovoljan razlog da Vaše ljetovanje provedete u našem hotelu. Iskusite čaroliju koja će pobuditi unutarnji mir u Vama.
 • PLAŽA: Hotel VAPORE nalazi se u Neumu, na 1,4 km od gradske plaže, a obuhvaća restoran, besplatno privatno parkiralište, bar i terasu. Gostima su također na raspolaganju recepcija otvorena 24 sata i besplatan WiFi.

 • HOTEL SUNCE – NEUM 4* OTKRIJTE PRAVO ZADOVOLJSTVO ODMOR I UŽITKA JEDINSTVENE LOKACIJE NA KOJOJ SE SMJESTIO HOTEL SUNCE
 • LOKACIJA: Hotel Sunce je jedna od najmodernijih hotelskih građevina u Bosni i Hercegovini. Nalazi se na samoj obali, u središtu grada. Osim pogodnosti kojima nas je priroda obdarila, trudimo se i da naše ljubazno osoblje bude u svakom trenutku gostima na raspolaganju, te da na taj način zaokružimo dojam savršenog ljetovanja. Mostarska zračna luka udaljena je manje od 1 sata vožnje, a u okviru hotela Sunce na raspolaganju je besplatno privatno parkiralište.
 • HOTELSKI SADRŽAJI: U baru Aperitiv poslužuju se osvježavajuća pića, a u piceriji i slastičarnici gosti mogu uživati u laganim zalogajima. U večernjim se satima mogu zabaviti u noćnom klubu. Osoblje pulta za organizaciju izleta gostima će rado pomoći dogovoriti izleta do obližnjih zanimljivih odredišta poput grada Dubrovnika i rijeke Neretve.
 • SMJEŠTAJ: Osoblje pulta za organizaciju izleta gostima će rado pomoći dogovoriti izleta do obližnjih zanimljivih odredišta poput grada Dubrovnika i rijeke Neretve. U okviru objekta na raspolaganju su vanjski bazen, besplatni WiFi te klimatizirane sobe koje uključuju TV sa satelitskim programima i balkon s pogledom na more ili okolne parkove.
 • USLUGA: Osoblje pulta za organizaciju izleta gostima će rado pomoći dogovoriti izleta do obližnjih zanimljivih odredišta poput grada Dubrovnika i rijeke Neretve.
 • PLAŽA: Hotel Sunce smješten je svega nekoliko metara od plaže.

Lokacija

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.