NOVA GODINA 2024.
Milano Preuzmi

PROGRAM PUTOVANJA

Dočekajte Novu godinu u italijanskoj prestonici mode i fudbala! Putovanje u Milano za Novu godinu pruža mogućnost upoznavanja svih njegovih znamenitosti u prazničnom duhu, a Balkan Fun tim je odgovoran za najbolji novogodišnji provod koji ćete dugo pamtiti!

1.DAN – 29.12.2023. Sarajevo – Milano
Sastanak grupe u zakazano vrijeme ispred Zemaljskog muzeja. Vožnja autobusom kroz BiH, Hrvatsku, Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Noćna vožnja.

2.DAN – 30.12.2023. Milano
Po dolasku, FAKULTATIVNO razgledanje Milana - grad koji se smatra modnom prijestolnicom i centrom glamura i fudbala: milanska Katedrala – (katedrala koju okružuje preko 3.400 statua fascinantnog izgleda, jedan je od najboljih primjera gotičke arhitekture), Galerija Vitoria Emanuela II i Milanska skala... Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za individulane aktivnosti . Noćenje.

3.DAN – 31.12.2023. OUTLET SERRAVALLE – MILANO – NOVA GODINA
Doručak. Slobodno vrijeme u Milanu ili fakultativno odlazak u jedan od poznatijih outlet centara SERRAVALLE sa velikim izborom radnji poznatih brendova. Slobodno vrijeme za šoping. Povratak u Milano. Zajednički odlazak u grad na doček NOVE GODINE 2024. Noćenje.

4.DAN – 01.01.2024. Milano – Lugano – Lokarno
Doručak. Slobodan dan za individualno razgledanje grada. Mogućnost fakultativnog izleta za Švicarsku. Obilazak bajkovitog grada Lugano, koji se nalazi na istoimenom jezeru. Obilazak glavnog gradskog trga Della Riforma, crkve San Roco i Santa Maria Degli Angioli i parka vile Ciani. Slobodno vrijeme za šetnju gradom ili uz jezero Lugano. Nastavak putovanja za Lokarno. Po dolasku u grad na obali jezera Mađore, šetnja trgom Grande, obilazak crkve San Francesco, palate Conferenca (gdje je potpisan čuveni Lokarno pakt 1925.) Slobodno vrijeme, preporuka šetnja promenadom Lungolago. Povratak u Milano u večernjim satima. Noćenje.

5.DAN – 02.01.2024. Milano – Jezero Como – Sarajevo
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme u Milanu ili mogućnost fakultativnog odlaska do jezera Komo. Komo je treće jezero po veličini u Italiji. Jedno je od najpoznatijih mondenskih mjesta u Italiji ...Po dolasku na jezero slobodno vrijeme za šetnju i relaksaciju ili mogućnost fakultativne vožnje brodom po ovom prelijepom italijanskom jezeru. U poslijepodnevnim satima povratak u Milano i nastavak puta za Sarajevo. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku prema BiH.

6.DAN – 02.01.2024. BiH
Očekivani dolazak u Sarajevo na mjesto polaska je u jutarnjim satima.(Pomjerajte tabelu lijevo-desno da bi vidjeli preostali sadržaj)

CIJENA
CIJENA od 499 KM po osobi


Detalji

Cijena uključuje:
  • Prijevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV – VIDEO...)
  • 3 noćenja sa doručkom u hotelu 3*u široj gradskoj zoni MILANA
  • Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče tokom putovanja, za vrijeme boravka u Italiji kao i u toku realizacije svih planiranih posjeta ili u toku realizacije fakultativnih (neobaveznih) izleta.
Cijena ne uključuje:
  • Fakultativne izlete, ulaznice za diskoteke i muzeje.
  • Putničko zdravsveno osigruranje (PZO) 12KM
  • Gradska taxa, plaća se na recepciji prilikom check in-a (od 3 do 5 EUR-a po osobi po danu)
NAPOMENE:
  • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije) 
  • Smještaj u 1/3 (trokrevetnim sobama) podrazumijeva 1 „francuski“ ležaj i 1 pomoćni ležaj (ili sofa) „na razvlačenje“. Sve sobe u hotelima su iste veličine bez obzira dali se radi o sobama 1/1, 1/2 ili 1/3. 
  • Za ovaj program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Turističke agencije, a usklađenim sa UTA BIH Standardima. Uslove putovanja možete pronaći na web linku : http://solazur.ba/bs/ostalo/uslovi-putovanja

Lokacija


Upit za putovanje:

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.