NOVA GODINA 2024.
Dubrovnik Preuzmi

PROGRAM PUTOVANJA

NOVA GODINA 2024 DUBROVNIK STRADUN ZDRAVKO COLIC POLAZAK IZ SARAJEVA!

1.DAN 30.12.2023. SARAJEVO - DUBROVNIK
Sastanak ispred Zemaljskog muzeja u ranim jutarnjim satima (cca 4-5h) i polazak za Dubrovnik. Putovanje kroz Konjic, Mostar, Stolac, preko Slanog do Dubrovnika. Usputne pauze po potrebi grupe. U poslijepodnevnim satima, cca 15h check in u hotel - Grand hotel Park 4*. Grand hotel Park smješten je u najljepšem predjelu Dubrovnika, tik uz šetnicu kojom uz more možete obići čitav zaljev Uvale Lapad. Suptropski parkovi i mediteransko rastinje koji okružuju hotel garancija su savršenog odmora. Od Starog grada udaljen je 3,2 km. Slobodno vrijeme. Večera. Noćenje.

2.DAN – 31.12.2023. DUBROVNIK - DOČEK NOVE GODINE UZ ZDRAVKA ČOLIĆA
Doručak. Individualne aktivnosti. Odmor na bazenu ili praznični shopping, šetnja i kafa na Stradunu... Večera. Za Novogodišnju večer predlažemo odlazak na Stradun gdje će Vas u Novu godinu uvesti Zdravko Čolić. Individualni povratak u hotel.

3.DAN – 01.01.2024. DUBROVNIK - SARAJEVO
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme do polaska u poslijepodnevnim satima, cca 15h. Dolazak u Sarajevo u kasnim večernjim satima.(Pomjerajte tabelu lijevo-desno da bi vidjeli preostali sadržaj)

CIJENA
FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA: (Za prvih 10 rezervacija a najkasnije do 31.10.) 369 KM
REDOVNA CIJENA ARANŽMANA *Cijena ne uključuje boravišnu taksu 8 KM po osobi za sve dane (4 KM za djecu 12-18)* 449 KM


Lokacija


Upit za putovanje:

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.