NOVA GODINA 2024.
Azurna Obala Preuzmi

PROGRAM PUTOVANJA

Azurna obala, uvijek spominjana po svojoj ljepoti i nadaleko poznata po glamuroznosti, pruža se na preko 100 kilometara i obuhvata mjesta kao što su Monte Carlo, Nica, Cannes i Saint Tropez. Budite i vi dio svjetskog glamura koji će prve dane nove godine dočekati na najljepšoj obali na svijetu.

1.DAN – 29.12.2023. Sarajevo – Zenica - Doboj
Polazak u večernjim satima iz Sarajeva sa parkinga ispred Zemaljskog muzeja. Vožnja luksuznim autobusima preko Hrvatske, Slovenije i Italije prema Francuskoj, sa usputnim zadržavanjima radi odmora grupe... 

2.DAN – 30.12.2023. Kan / Nica
Poslijepodne dolazak u Kan/Nica, grad filmskog festivala, luksuznih hotela i prelijepih pješčanih plaža. Po dolasku, smještanje u hotel i vrijeme predviđeno za odmor. Check-in u hotel moguć od 15.00h. U večernjim satima šetnja obalom Kana/Nice. Povratak u hotel. Noćenje.

3.DAN – 31.12.2023. Antib - Nica
SRETNA NOVA GODINA!
Doručak. Nakon doručka, mogućnost fakultativnog odlaska u Antib i fabriku parfema u Grasu. Antib je jedno od najšarmantnijih mjesta na Azurnoj obali. Grad opasan zidinama, krije veliki broj prelijepih trgova, ali i sjajnih muzeja od kojih je svakako najinteresantniji čuveni Pikasov muzej. Izlet nastavljamo odlaskom do obližnjeg Grasa gdje ćemo imati priliku da obiđemo jednu od najpoznatijih fabrika parfema.  Nakon povratka u hotel i odmora, u večernjim satima polazak ka Nici, gdje ćemo svi zajedno dočekati Novu godinu na prelijepom trgu Masena i svjetski poznatom Engleskom šetalištu. Povratak u hotel. Noćenje.

4.DAN – 01.01.2024. Kan – Kneževina Monako – Monte Carlo
Doručak. Slobodno vrijeme za odmor i uživanje u Kanu uz veliki broj turista i poznatih ličnosti iz čitavog svijeta. U večernjim satima, fakultativni odlazak u jednu od najbogatijih država na svijetu i pravi biser sredozemlja – Kneževinu Monako, sa reprizom Nove godine u luksuznom Monte Karlu. Povratak u hotel. Noćenje.

5.DAN – 02.01.2024. Francuska, Italija,Slovenija…
Doručak. Check-out iz hotela i polazak prema BiH...
Dolazak na odredište u prijepodnevnim satima...(Pomjerajte tabelu lijevo-desno da bi vidjeli preostali sadržaj)

CIJENA
CIJENA od 599 KM po osobi


Detalji

Cijena uključuje:
  • Prijevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV – VIDEO...)
  • 3 noćenja sa kontinentalnim doručkom u hotelu 3* na Azurnoj obali (Nica, Cannes ili Antibes)
  • Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče tokom putovanja, za vrijeme boravka u Francuskoj (Azurna obala) kao i u toku realizacije svih planiranih posjeta ili u toku realizacije fakultativnih (neobaveznih) izleta.
Cijena ne uključuje:
  • Fakultativne izlete, ulaznice za diskoteke i muzeje.
  • Putničko zdravsveno osigruranje (PZO) 12KM
NAPOMENE:
  • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije) 
  • Smještaj u 1/3 (trokrevetnim sobama) podrazumijeva 1 „francuski“ ležaj i 1 pomoćni ležaj (ili sofa) „na razvlačenje“. Sve sobe u hotelima su iste veličine bez obzira dali se radi o sobama 1/1, 1/2 ili 1/3. 
  • Za ovaj program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Turističke agencije, a usklađenim sa UTA BIH Standardima. Uslove putovanja možete pronaći na web linku : http://solazur.ba/bs/ostalo/uslovi-putovanja

Lokacija


Upit za putovanje:

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.