NOVA GODINA 2024.
Barselona Preuzmi

PROGRAM PUTOVANJA

Barselona, nesumnjivo jedan od najljepših gradova na svijetu, bila je domaćin najznajčajnijih događaja poput, Olimpijskih igara 1992, Svjetskog prvenstva u fudbalu i košarci, najvećih svjetskih izložbi i kongresa. Grad je znamenit prije svega po svojoj arhitekturi, kojoj je najznačajnija djela dao Antonio Gaudi. Stanovnici Barselone ponosni su na sugrađanina koji im je podario čudesne građevine: katedrala „Sagrada familia“, kuće Mila i Batlo, park Guelj... pa se Barselona može doživjeti kao muzej arhitekture i umjetnosti.

1.DAN – 29.12.2023. Barselona
Sastanak putnika na medjunarodnom aerodromnu Nikola Tesla Beograd cca 2h prije leta. Polijetanje aviona za Barselonu (JU 580) u 06:30h. Dolazak u Barselonu u 09:10h. Po dolasku smještaj u hotel (po mogucnosti prije 14:00h). Fakultativno obilazak Barselone: Korida, hram "Sveta Porodica" najinteresantnije i najimpresivnije Gaudijevo djelo za koje je prognozirao da će se graditi dva vijeka. Obilazak nastavljamo panoramskim obilaskom Trijumfalne kapije, parka Citadele, trga Katalonije, ulice Passeig de Gracia sa Gaudijevim kućama Batllo i La Pedrera, avenijom Dijagonal prolazimo pored stadiona fudbalskog kluba Barselone, čuveni Camp Nou. Obilazak grada završavamo na trgu Kolumbo. Slobodno vrijeme. Noćenje.

2.DAN – 30.12.2023. Barselona
Doručak. Slobodan dan za individualne obilaske i šoping. Za zainteresovane putnike organizovaćemo pješačku turu po Gotskoj četvrti, glavnom šetalištu Ramblas te fakultatvino Akvarijum, najveći u Evropi. Noćenje.

3.DAN – 31.12.2023. Barselona
Doručak. Dan za slobodne aktivnosti i obilaske. Predlažemo Vam individulani odlazak u muzeje Pikasa, Miroa, voštanih figura, pomorskog muzeja, Nacionalnog muzeja Katalunje, galerije Olimpijade,..a za šoping preporučujemo popularnu i pristupačnu Špansku modnu kuću Zaru, Springfild, Mango ili robnu kuću “El Corte Ingles”. Doček Nove godine na jednom od trgova. Noćenje.

4.DAN – 01.01.2024. Barselona
Doručak i odjava iz hotela. Slobodno individualno vrijeme.Transfer do aerodroma Barselona. Cekiranje na let (JU 584) za Beograd. Dolazak u Beograd 19:45h. Kraj programa.(Pomjerajte tabelu lijevo-desno da bi vidjeli preostali sadržaj)

CIJENA
CIJENA od 499 KM 449 KM po osobi


Detalji

Cijena uključuje:
  • Avio kartu na relaciji Beograd – Barselona - Beograd
  • Transfer aerodrom – hotel - aerodrom
  • smještaj u Barseloni u hotelu Eurohotel Gran Via Fira 4* ili sl. sa doručkom
  • Troškovi organizovanja putovanja,
Cijena ne uključuje:
  • Fakultativni izleti i eventualne ulaznice za muzeje
  • Lokalne turističke takse
  • Putničko zdravstveno osiguranje 2 KM po osobi/danu
NAPOMENE:
  • Organizator zadržava pravo izmjene cijene aranžmana i fakultativnih izleta u slučaju drastičnih povećanja cijene nafte na svjetskom tržištu ili monetarnih poremećaja na finansijskom tržištu a koji utiču na kalkulativne elemente ovog aranžmana.
  • Vrijeme leta zavisi od uslova u saobraćaju (raspoloživost aviona kod avio-kompanije, opterećenost sarajevskog i odredišnog aerodroma) koji u proljetnoj sezoni mogu biti otežani.
  • Agencija ne odgovara za eventualne promjene u satnici leta.

Lokacija


Upit za putovanje:

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.