BEČIĆI/BUDVA
Splendid & Porto Montenegro
Proslavimo 8. mart i ponovno buđenje
04 - 06.mart 2022.
I ovaj dan žena obilježimo kako dolikuje pravoj dami Preuzmi

PROGRAM PUTOVANJA

2022. godina je godina ponovnog buđenja cijelog svijeta nakon dugog sna prouzrokovanog globalnom pandemijom.Nadamo se da su teški dani iza nas te da možemo normalno nastavi sa svim našim aktivnostima i životnim potrebama, a jedna od njih je i naša osmomartovska proslava. Kao najbolji početak svega, za Vas smo se potrudili da obezbijedimo najbolji hotel u cijeloj Crnoj Gori pa i šire poznat kao «Perla Jadrana», a pod jedinim i orginalnim nazivom Montenegro Stars SPLENDID hotel koji krasi zasluženih 5*, a koji se nalazi na samoj plaži u svjetski poznatom ljetovalištu Bečići. Njegovu kvalitetu potvrđuju i neki od gostiju koji su svoje godišnje odmore provodili upravo u ovome luskuznom resortu; Madona, Rolingstonsi, Bred Pit, Anđelina Džoli, ali i mnogi poslovni ljudi koji za razliku od glumaca i pjevača, ipak, ostaju nepoznati.

1. DAN; 04. mart 2022. Proljetni miris Jadrana
Polazak iz Banja Luke, Sanskog Mosta, V. Kladuše, Bihaća, B. Petrovca, Ključa, Mrkonjić Grada, Jajca, Donjeg Vakufa, Bugojna, G. Vakufa, N. Travnika, Travnika, Zenice, Kaknja, Visokog, Sarajeva, Konjica, Jablanice, Prozora, Mostara u jutranjim satima. Vožnja preko Mostara, Stoca, Ljubinja sa kraćim pauzama po potrebi grupe. Nastavak vožnje te dolazak u Bečiće u popodnevnim satima. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Kada bismo pitali neke od poznatih svjetskih umjetnika, koji su na svojim turnejama posjetili Budvu, Madonnu ili Mick Jaggera, koji je glavni grad Crne Gore, ne bismo se začudili ako bi oni odgovorili – Budva. I zaista, Budva jeste najpoznatiji gradić ovog dijela jadranske obale i crnogorski „glavni grad“ na moru tako da ćete moći uživati u slobodnom vremenu za razgledanje ovoga „Grada milionera“. Večera na bazi švedskog stola. Muzika za opuštanje u lobiju hotela do kasnih večernjih sati (Neno Murić & bend). Noćenje.

2. DAN; 05. mart 2022. Preko 400 najljepših dama u Splendidu
Doručak. Slobodan dan za vlastite aktivnosti ili se možete pridružiti našem fakultativnom izletu «MONTENEGRO BLUE» (10,00 EUR) Polazak u 10:00h ispred hotela prema „otok hotelu“ Sveti Stefan. Otok je poznat kao najelitnije ljetovalište u Crnoj Gori te najluksuznije ljetovalište na Jadranskom moru. Koliko je poznat svjedoči činjenica da su ovdje ljetovale dive svjetskog filma Elizabet Tejlor, Sofija Loren, Monika Viti, Marina Vladi, kao i njihove kolege, Karla Bruni, Silvestera Stalone, Kirk Daglas, Džeremi Ajrons, koji su takođe bili gosti Svetog Stefana. Obzirom da se otok renovira, zatvoren je za posjetu. Pauza za slikanje sa panorame na otok i nastavak vožnje prema Bokokotorskom zalijevu uz posjetu prekrasnom srednjovjekovnom gradu KOTOR. Razgled istorijske jezgre grada koji je pod zaštitom UNESCO-A: katedrala sv. Tripuna, palača Pima, crkva sv. Luke, crkva sv. Marije. Slobodno vrijeme za vlastito razgledanje te nastavak vožnje prema Budvi. Obilazak uže jezgre grada u pratnji stručnog vodiča. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. U Vaše slobodno vrijeme predlažemo Vam SPA centar gdje možete odabrati neke od programa koji će Vas osnažiti i opustiti, dati Vam ljepotu i harmoniju, skladniju figuru i privlačnost. Korištenje bazena i sauna stoji Vam na usluzi tokom cijelog boravka. 8.martovska gala večera sa zabavom, muzičkim programom i vrijednom tombolom počinje u 19:30h, a traje sve do kasno uvečer.

3. DAN; 06. mart 2022. Najbolja zabava u regiji
Doručak i odjava iz hotela do 10:00 h. Polazak prema BiH sa posjetom mondenskom turističkom naselju «PORTO MONTENEGRO» gdje je predviđeno slobodno vrijeme za uživanje uz šetnju ili kaficu na obali Jadranskog mora. Nastavak vožnje prema granici. Prelazak granice i dolazak u Jedan od najljepših gradova Hercegovine - Trebinje. Pauza za ručak ili kafu. Nastavak vožnje prema Mostaru. Pauza u Mostaru ispred tržnog centra MEPAS. Polazak iz Mostara prema dogovoru. Dolazak na krajnje odredište u večernjim satima.(Pomjerajte tabelu lijevo-desno da bi vidjeli preostali sadržaj)

CIJENA
CIJENA ARANŽMANA 280 KM
MOGUĆNOST PLAĆANJA NA RATE
3 * 100 KM
MOGUĆNOST BORAVKA 3 NOĆENJA
+ 100 KM


Detalji

NAPOMENA:
 • Ukoliko se Vaš grad ne nalazi na listi polazaka,
  kontakrajte nas pa da i za Vas organizujemo transfer!
 • Prijevoz iz više gradova
 • Hotel 5*
 • Piće dobrodošlice
 • 2 * doručak
 • Večera švedski stol
 • Svečana večera
 • Muzika uživo
 • Bogata tombola
 • Jacuzzi
 • Saune i bazeni
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
 • PZO i FAKULTATIVNI IZLET „MONTENEGRO BLUE“
 • (Kupovinom izleta učestvujete u bogatoj tomboli koja će bi organizovana tokom gala večere. Moguće je kupi i više kupona za tombolu, a cijena iznosi 5 EUR/kupon).

Lokacija

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.