OPATIJA & TRST
TERMIN PUTOVANJA: 06 – 08.03.2020.

Poznata pod različitim imenima poput: Stare dame, Bisera Jadrana ili Kraljice turizma, Opatija je elegantna primorska destinacija cija je turisticka tradicija zapocela jos daleke 1844. godine. Nalazi se u Kvarnerskom zaljevu, u podnozju planine Učke. Kao srediste rivijere, Opatija je okružena brojnim gradićima i mjestašcima, koji su od Voloskog do Lovrana povezani obalnim šetalistem Lungomare. Zaustavite se na trenutak, zatvorite oči, i zasigurno ćete osjetiti bogatu kulturu ovoga grada, a mozda i čuti korake iz prošlosti...…

PROGRAM PUTOVANJA

Prvi dan, 06.03.2020.
Polazak iz raznih gradova BiH u ranim jutarnjim satima. Vožnja živopisnim dijelovima naše zemlje uz usputne pauze po potrebi grupe. Dolazak u Opatiju predviđen je u popodnevnim satima. Po dolasku, smještaj u hotele Grand hotel 4 Opatijska Cvijeta (Villa Camelia & Villa Royal) i slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Slobodno vrijeme mozete iskoristiti koristeći hotelske sadržaje, a neki od njih su svakako hotelski SPA centar gdje možete uzivati u bazenu, saunama, jaccuzziju uz posebne popuste na tretmane njege tijela. Obzirom da se hotel nalazi u blizini centra grada, Vaše vrijeme možete provesti i u šetnji ovim biserom jadrana. Karte za fakultativni izlet i tombolu (subota) možete kupiti na našem info pultu, a večera će biti servirana u terminu od 19:00 h - 21:30 h na bazi švedskog stola u Vašem hotelu. Nakon večere druženje nastavljamo u ošteriji «Da Ugo» koja se nalazi u hotelu Continental, gdje ćemo uživati u laganim ritmovima zabavne muzike uživo. Noćenje.

Drugi dan, 07.03.2020.
Doručak na bazi švedskog stola uz delicije istarske regije. Ukoliko smo Vas evidentirali za izlet u Trst, trebate u 10:00h biti kod recepcije Vašeg hotela gdje ćete skupa sa vodičima krenuti prvo u panoramski razgled Opatije, a zatim prema Italiji i njenom ljepotanu, gradu Trst. Nakon obilaska Trsta, slobodno vrijeme možete iskoristiti za shopping u ovoj metropoli mode. U dogovoreno vrijeme povratak ka Opatiji. Dolazak u hotel i slobodno vrijeme. Pripreme za gala večeru koja će se održati u glamuroznoj dvorani Royal Hall. Večera je predviđena u periodu od 20:00h - 22:30h, a tokom večere i u nastavku će nas zabavljati svima dobro poznata grupa Show Legende do kasnih večernjih sati. Nocenje.

Treći dan, 08.03.2020.
Doručak na bazi švedskog stola i priprema za putovanje kući. Check out iz hotela do 10:00h i polazak prema BiH. Vožnja dijelovima Hrvatske do ulaza u BiH. Putovanje prema krajnjem odredištu uz pauze po potrebi grupe. Dolazak kući u vecernjim satima. Kraj programa.

Važna napomena:

 • Moguć je i aranzman koji traje 1 dan duže sa polaskom u srijedu navecer (05.03.). Doplata za ovaj aranzman iznosi 100,00 KM, a ukljucuje polupansion u hotelu.

PLAĆANJE CIJENA
Jednokratno 280 KM
Ukoliko se plaća na rate 3 x 100 KM

Detalji

Aranžman obuhvata:
 • Prijevoz modernim autobusima
 • Smještaj u hotelima 4* u 1/2 i 1/3 sobama
 • Piće dobrodošlice
 • 2 x doručak na bazi švedskog stola
 • 1 x Večera na bazi švedskog stola
 • Muzika uživo 1. i 2. noć boravka
 • Boravnišne takse
 • Korištenje hotelskih bazena i sauna
 • Popusti na tretmane i masaže
 • Bogatu tombolu
 • Kalkulaciju i realizaciju programa
Aranžman ne uključuje:
 • U cijenu aranžmana nije uračunato PZO kojie preporučujemo, ali nije neophodno! DOPLATA za 1/1 sobu iznosi 100,00 KM

Lokacija

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.