Sajam knjiga i učila
B E O G R A D
Datum putovanja: 26.10.19

*** Za kolektive mogućnost plaćanja na rate! GARANTOVAN POLAZAK: Ključ, Jajce, Mrkonjić, Banja Luka, Doboj, *Prozor, Gornji Vakuf-Uskoplje, Bugojno, N. Travnk, Lašva, Kaonik, Zenica, Maglaj!

PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN
Polazak sa dogovorenog mjesta oko pola noći. Vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe. Dolazak u Beograd u jutarnjim satima. Posjeta beogradskom sajmu knjige u trajanju od 3h. Nakon posjete slijedi razgled grada u pratnji turističkog vodiča: Odlazak do Kalemegdana, stare tvrđave iznad ušća Save u Dunav, simbola Beograda, zatim do Knez Mihajlove ulice, koja predstavlja pješačku zonu i trgovačko središte samog grada pa do glavnog gradskog trga, Trga Republike… Slobodno vrijeme i transfer do hotela. Check in u hotel. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Mogućnost organizovanog odlaska u neki od beogradskih restorana ili klubova. Noćenje.

2.DAN BEOGRAD CITY
Doručak. Odjava iz hotela i polazak prema centru grada. Slobodno vrijeme i polazak prema shopping centru Ušće. Slobodno vrijeme za shopping i u dogovoreno vrijeme polazak za BiH. Dolazak na krajnje odredište u kasnim večernjim satima.

NAPOMENA:

  • Potrebna dokumenacija: Lična karta
  • Za polazak iz Prozora moramo imati minimalno 10 prijava.
  • Broj mjesta na ovom putovanju je ograničen!

CIJENA ARANŽMANA: 119,00 KM

HOTEL

Beogradski hotel Tulip Inn Putnik Belgrade je modernog dizajna, uređen po svjetskim standardima. Nalazi se u centru poslovnih centara, na svega 15 kilometara od međunarodnog aerodroma Nikola Tesla, 6 kilometara od centra grada, 5 kilometara od autobuske i željezničke stanice i oko 7 kilometara od Beogradskog sajma. U neposrednoj blizini hotela se nalazi zemunsko milenijumsko zdanje, tvrđava Gardoš, opera-teatar Madlenianum i Dunavski kej. Beogradska tvrđava, Kalemegdanski park, Narodni muzej i pozorište i pešačka zona Knez Mihajlova ulica su samo neke od znamenitosti Beograda u okolini hotela koje treba vidjeti. Hotel je idealno mjesto za prenoćište za sve one koji bi da osete čari noćnog života na beogradskim splavovima, jer udaljen samo nekoliko minuta od njih. Tulip Inn Putnik Belgrade pored idealne lokacije i posvećenog osoblja koje se trudi da boravak svakog gosta bude nezaboravan, svojim gostima nudi besplatan bežični internet i korištenje bazena. U restoranu Nevski gosti moguuživati u promocijama kuhinja Italije (Pasta festival ) i Srbije, probati business lunch svakog radnog dana od 12:00 do 15:00 časova ili naučiti kako se najbolje uživa u vinima na vinskim matineima.

Detalji

Aranžman obuhvata:
  • Prijevoz modernim turističkim autobusom ( TV – video, WC , caffe-bar, klima uređaj )
  • Smještaj u hotelu 3* u Beogradu na bazi 1 noćenja sa doručkom
  • Pratilac grupe i kompletna organizacija putovanja
  • Gratis odlazak do tržnog centra Ušće
  • Obilazak Beograda u pratnji stručnog vodiča
U cijenu aranžmana nije uključeno:
  • Sadržaje koji nisu predviđeni ovim programom
  • Ulaznice za muzeje i Ulaznica za Sajam knjiga (5,00 KM opcionalno)

Lokacija

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.