Čarobni Advent u Zagrebu
TERMIN PUTOVANJA 21 - 22.12.2018
Smještaj u strogom centru grada

Zvuci božićnih zvončića, mirisi medenjaka, kuhanog vina i raznih oblizeka,… Ma dovoljno je samo da se prepustite uživanju! Zagreb u adventsko vrijeme nudi pregršt događaja i manifestacija koje će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja. Zabava, dobra klopa, jedinstveni događaji, umjetnost, ali i istinski blagdanski ugođaj čekaju vas na ulicama glavnoga grada. Nemojte čekati Djeda Božićnjaka pokraj kamina, pronađite ga u gradu. Obavezno ulaštite svoje čizmice prije polaska, jer čeka vas pregršt ugodnih iznenađenja i glazbeni program uz koji je dobra čagica neizostavna! Priprema, pozor.. Advent u Zagrebu!

PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN
Polazak iz Sarajeva u ranim jutarnjim satima. Vožnja prema Zagrebu preko Prozora, G.Vakufa/Uskoplja, Bugojna, Jajca, Mrkonić Grada, Petrovca i Bihaća sa usputnim zadržavanjima po potrebi grupe. Po dolasku u Zagreb, smještaj u hotel (iza 14:00h) koji se nalazi u užoj jezgri grada. Slobodno vrijeme. U popodnevnim satima moguć je fakultativni obilazak grada uz pratnju stručnog vodiča. Povratak u hotel i slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti gdje je dovoljno samo da se prepustite uživanju. Zagreb u adventsko vrijeme nudi pregršt događaja i manifestacija koje će zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih posjetitelja. Zabava, dobra klopa, jedinstveni događaji, umjetnost, ali i istinski blagdanski ugođaj čekaju vas na ulicama glavnoga grada. Nemojte čekati Djeda Božićnjaka pokraj kamina, pronađite ga u gradu. Obavezno ulaštite svoje čizmice prije polaska, jer čeka vas pregršt ugodnih iznenađenja i glazbeni program uz koji je dobar ples neizostavan! Naš hotel se nalazi na pješačkoj distanci od svih centralnih zbivanja u gradu, tako da neće biti potrebe koristiti pretrpani gradski saobraćaj ili taksi. Noćenje u hotelu.

2.DAN
Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme do 11:00h. U 11:00h polazak prema najvećem shopping centru u Hrvatskoj «WEST GATE» gdje su velika novogodišnja sniženja, a koji se nalazi na izlazu iz Zagreba. Slobodno vrijeme za shopping te povratak za BiH.

NAPOMENA:
GARANTOVAN POLAZAK IZ: Sarajevo, Konjic, Jablanica, Prozor, G. Vakuf - Uskoplje, Bugojno, D. Vakuf, Jajce, Banja Luka.

CIJENA ARANŽMANA: 130,00 KM

Detalji

U cijenu aranžmana uključeno:
 • Prijevoz luksuznim autobusom
 • Smještaj u centru Zagreba
 • Boravišnu taksu
 • Licenciranog pratioca putovanja
 • Licenciranog pratioca putovanja
 • Obilazak Zagreba
 • Turističkog vodiča tokom obilaska
 • Posjetu Adventu
 • Posjeta shopping centru ARENA
 • Kalkulaciju i realizaciju aranžmana
 • Smještaj: hotel LAGUNA ⭐⭐⭐

Lokacija

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.