BEČ –SHOPPING- BRATISLAVA
Posjeta najstarijem zološkom vrtu u Evropi!
22.11.-25.11.2019.

PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN (petak, 22.11.) BIH
Sastanak grupe ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu i polazak u večernjim satima u pravcu Zenice, Doboja... Noćna vožnja kroz Hrvatsku...

2.DAN(subota, 23.11.)SCS - SHOPPING
Predviđen jutarnji dolazak u Beč, slijedi odlazak u SCS, jedan od najpoznatijih shopping centara u Beču, koji u svojoj ponudi ima izbor dizajnerskih brendova, koji su pristupačniji našem tržištu. Nalazi se južno od Beča, u mjestu Vosendorf. U njemu ima preko 330 prodavnica, među kojima su i najpoznatije robne marke (Zara, H&M, C&A, Guess, Benetton, Ikea itd.).Slobodno vrijeme za shopping do check in-a ili do zatvaranja centra (po izboru). Sastanak grupe i polazak prema hotelu. Kasni check in u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3.DAN (nedjelja 24.11.)BEČ PANORAMA –SHONBRUNN ZOLOŠKI VRT
Doručak. Nakon doručka, fakultativni polazak do centra i obilazak grada: Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein u kojoj se održava čuveni Bečki novogodišnji koncert, Secession, Naturhistorisches Museum, Kunsthistorisches Museum, MuseumsQuarter, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatz i Stephansdom. Nakon obilaska grada mogućnost fakultativne posjete Schönbrunn Zoo vrtu u Beču koji je najstariji zoološki vrt i već je proglašen najboljim europskim zoološkim vrtom u četiri navrata. Svake godine više od dva milijuna posjetitelja dolazi vidjeti bebu pandu, novorođenčad slonova i mnoge druge rijetke životinje. Više od 500 životinjskih vrsta - od sibirskih tigrova i nilskih konja do rogatih nosoroga - tamo živi. Dodatno slobodno vrijeme.Sastanak grupe i zajednički povratak u hotel u večernjim satima.

4.DAN (ponedjeljak, 25.11.)BRATISLAVA
Doručak. Check-out iz hotela i polazak prema Bratislavi. Mogućnost fakultativnog razgleda grada u pratnji vodiča i njenih najznačajnijih znamenitosti: brdo Slavin, tvrđava, katedrala Sv. Martina, Biskupska palata, palata Gasković Reduta, starogradski trg sa Rolandovom fontanom. Slobodno vrijeme za shopping u obližnjem tržnom centru Eurovea (https://eurovea.sk/). Sastanak grupe i polazak prema BiH u dogovoreno vrijeme.Dolazak u BiH u ranim jutarnjim satima iza ponoći.

FIRST MINUTE CIJENA ARANŽMANA 219 KM

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA 259 KM

Detalji

U cijenu aranžmana uključeno:
  • prijevoz autobusima visoke turističke klase
  • smještaj u hotelu3 ili 4*na bazi 2 noćenja sa doručkom u okolici Beča
  • troškovi organizacije putovanja i pratioca putovanja
  • posjeta SCS – u
U cijenu aranžmana nije uključeno:
  • putno zdravstveno osiguranje 8 KM po osobi ( do 60.god)
  • okvirne cijene fakultativnih izleta
  • Obilazak Beča 15 Eur; obilazak Beča
  • + Zološki vrt 35 Eur; Bratislava 10 Eur
  • lokalna turistička taksa

Lokacija

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.