AMSTERDAM
(5 dana – 4 noćenja)
SPECIJALNA PONUDA 1.MAJ 2019.

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN (01.05.2019. SRIJEDA) Sarajevo - Amsterdam
Okupljanje na aerodromu u Sarajevu 2h prije leta. Let na relaciji Sarajevo – Beograd u 15.15h i Beograd – Amsterdam u 17.50h sa dolaskom u Amsterdam u 20.20h na redovnoj liniji Air Serbia. Po slijetanju u Amsterdam, transfer do hotela. Noćenje.

2. DAN (02.05.2019. ČETVRTAK) AMSTERDAM
Doručak. Fakultativno razgledanje centra grada: Trg Dam, Koninklijk Paleis, Nieuwe Kerk, Berlage Beurs, De Bijenkorf, Het Nationale Monument, Madame Tussauds, Magna Plaza... Slobodno vrijeme u centru grada… Večernja šetnja po najstarijem dijelu grada, gdje se nalazi čuveni Red light district i još čuveniji coffee shop-ovi, Hash Marihuana Hemp Museum, Theatre Casa Rosso... Ludi noćni provod u nekom od klubova ili diskoteka. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN (03.05.2019. PETAK) AMSTERDAM
Odlazak autobusom do centra Amsterdama, šetnja duž prelijepih kanala Herengracht, Keizersgracht, Prinsengracht, zaustavljanje na nekom od živopisnih gradskih trgova, odlazak do kvarta muzeja i fakultativna posjeta kraljevskom muzeju - Rijksmuseum, Museum Van Gogh, posjeta jednoj od najpoznatijih brusionica dijamanata... Slobodno vrijeme za samostalni obilazak grada ili za odlazak na neki od fakultativnih programa (vožnja brodićem po kanalima). Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN (04.05.2019. SUBOTA) AMSTERDAM
U prijepodnevnim satima fakultativni izlet u uzbudljivo istraživanje regije Holland. Posjetiti ćemo Zaanse Schans, gdje ćete moći uživati u tradicionalnim vjetrenjačama, ručnoj izradi poznatih klompi uz jedinstven doživljaj Holandije. Samo ovdje ćete dobiti pravu predstavu o tome kako je u 17-om i 18-om vijeku izgledalo jedno prelijepo holandsko selo sa karakterističnim drvenim kućicama, drvenim mostićima, fascinantnim vjetrenjačama i prelijepo ukrašenim vrtovima, i uvjeriti se zašto je baš ZAANS jedno od top destinacija za turiste iz cijelog svijeta. Nakon Zanse Schansa idemo prema Volendamu, gradu koji se nalazi na samoj obali kanala «IJ» i gradu koji nam donosi priču o holandskom primorskom životu i vijekovima dugoj borbi sa vodom. Zajednički odlazak do centra Amsterdama. Povratak u hotel… Noćenje.

5. DAN (05.05.2019. NEDELJA) AMSTERDAM - Sarajevo
Doručak. Check out iz hotela. Transfer na aerodrom. Let za Beograd u 10.00h. Dolazak u Sarajevo planiran u 14.45h.

Hotel 3* Cijena
 • FIRST MINUTE CIJENA DO 16.03.2019.


 • REGULARNA CIJENA OD 17.03.2019.
Cijena 1/2 999,00 KM
Cijena 1/1 1.429,00 KM

Cijena 1/2 1/1 1.199,00 KM
Cijena 1.629,00 KM
NAVEDENA CIJENA U TABELI PREDSTAVLJA CIJENU ARANŽMANA PO OSOBI, U ODABRANOM TIPU SOBE. (½ ILI 1/1 SOBA)

Detalji

Uračunato u cijenu
 • Avio prevoz na relaciji Sarajevo - Amsterdam – Sarajevo (via Beograd – avio kompanija Air Serbia)/li>
 • Transferi na relaciji aerodrom – hotel - aerodrom
 • 4 noćenja sa doručkom u hotelu 3* Holiday Inn Express Arena Towersu u AMSTERDAM ili sličan u (dvokrevetnim i jednokrevetnim sobama) po izboru iz cjenovnika
 • Kompletnu organizaciju putovanja uz stručne vodiče tokom putovanja, za vrijeme boravka u Francuskoj kao i u toku realizacije svih planiranih posjeta ili u toku realizacije fakultativnih (neobaveznih) izleta.
Nije uključeno u cijenu:
 • Putničko zdravstveno osiguranje 10KM
 • Aerodromske takse 284,00KM
 • Fakultativne izlete i ulaznice planirane po programu.
Napomena:
 • Agencija nije odgovorna za eventualna kašnjenja aviona ili eventualne otkaze ili promjene satnice letova od strane avio kompanije a sve u skladu za Opštim uslovima putovanja.
 • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije).
 • Smještaj u 1/3 (trokrevetnim sobama) podrazumijeva 1 „francuski“ ležaj i 1 pomoćni ležaj (ili sofa) „na razvlačenje“ ili treći krevet na sprat.

Lokacija

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.