BEČ–SHOPPING SCS + PARNDORF
Posjeta najstarijem zološkom vrtu u Evropi!
Termini putovanja: 28.02-03.03.2019 / 07.03-10.03.2019

PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN BIH
Sastanak grupe ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu i polazak u večernjim satima u pravcu Zenice, Doboja... Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju…

2.DANSCS+PARNDORF - SHOPPING
Predviđen jutarnji odlazak u PARNDORF. Slobodno vrijeme za shopping. Nastavak putovanja u pravcu shopping centra SCS, jedan od najpoznatijih shopping centara u Beču, koji u svojoj ponudi ima izbor dizajnerskih brendova, koji su pristupačniji našem tržištu. Nalazi se južno od Beča, u mjestu Vosendorf. U njemu ima preko 330 prodavnica, među kojima su i najpoznatije robne marke (Zara, H&M, C&A, Guess, Benetton, Ikea itd.).Slobodno vrijeme za shopping do check in-a ili do zatvaranja centra (po izboru). Sastanak grupe i polazak prema hotelu. Kasni check in u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

3.DANBEČ PANORAMA –TIERGARTEN SHONBRUNN ZOLOŠKI VRT
Doručak. Nakon doručka, fakultativni polazak do centra i obilazak grada:, zgrada Musikverein u kojoj se održava čuveni Bečki novogodišnji koncert, Secession, Naturhistorisches Museum, Kunsthistorisches Museum, MuseumsQuarter, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatz i Stephansdom. Nakon obilaska grada mogućnost fakultativne posjete Schönbrunn Zoo vrtu u Beču koji je najstariji zoološki vrt i već je proglašen najboljim europskim zoološkim vrtom u četiri navrata. Svake godine više od dva milijuna posjetitelja dolazi vidjeti bebu pandu, novorođenčad slonova i mnoge druge rijetke životinje. Više od 500 životinjskih vrsta - od sibirskih tigrova i nilskih konja do rogatih nosoroga - tamo živi. Dodatno slobodno vrijeme.Sastanak grupe i zajednički povratak u hotel u večernjim satima.

4.DANBRATISLAVA
Doručak. Check-out iz hotela i polazak prema Bratislavi. Mogućnost fakultativnog razgleda grada u pratnji vodiča i njenih najznačajnijih znamenitosti: brdo Slavin, tvrđava, katedrala Sv. Martina, Biskupska palata, palata Gasković Reduta, starogradski trg sa Rolandovom fontanom. Slobodno vrijeme za shopping u obližnjem tržnom centru Eurovea (https://eurovea.sk/). Sastanak grupe i polazak prema BiH u dogovoreno vrijeme.Dolazak u BiH u ranim jutarnjim satima iza ponoći.

Opis Cijena
 • FIRST MINUTE CIJENA ZA PRVIH 10 REZERVACIJA A NAJKASNIJE DO 11.01.2019

 • REDOVNA CIJENA ARANŽMANA
219 KM

259 KM

Detalji

Cijena aranžmana uključuje:
 • prijevozautobusimavisoketurističkeklase
 • smještaj u hotelu3 ili 4*nabazi 2 noćenjasadoručkomu okoliciBeča
 • troškoviorganizacijeputovanja i pratiocaputovanja
 • posjeta SCS – uI Parndorfu
Cijena aranžmana ne uključuje:
 • putnozdravstvenoosiguranje 8 KM poosobi ( do 60.god)
 • fakultativniizleti (ObilazakBeča 15 Eur;obilazakBeča + Zološkivrt 35 Eur;Bratislava 10Eur
 • provizija na kartično plaćanje
NAPOMENA:
 • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije).
 • Putni pravac, pauze, mjesto i dužine njihovog trajanja određuje vodič . Vodič ima pravo da, zbog nepredviđenih okolnosti, promjeni red vožnje, itinerer puta, ili redosljed obilazaka lokaliteta.
 • Navedene cijene fakultativnih izleta su okvirnog karaktera, detaljne i finalne cijene će prezentovati vodič na putovanju.

Lokacija

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.