BUDVA
NAJBOLJA OSMOMARTOVSKA ZABAVA
OD 8-10.MART 2019

.

BUDVA...
Nakon 13 godina fenomenalnih osmomartovskih zabava, ovaj put utvrđujemo gradivo u najboljem budvanskom hotelu «AVALA RESORT» koji nam ponovo otvara svoja vrata uz novitete u svojoj ponudi... Smještena u srcu Jadranske obale Crne Gore, Budva je centar i najpoželjnija destinacija crnogorskog turizma. Prestižan status stekla je kroz svoje prirodne ljepote, prelijepa ostrva, egzotične pejzaže i veliki broj plaža koje plijene svojim izgledom, ali i zahvaljujući bogatoj tradiciji i kulturnom životu... Obilježavanjem ovog dana do sada nam je povjerenje ukazalo preko 5000 dama iz cijele regije, a iz godine u godinu sve je više onih dama koje žele da proslave svoj dan na dostojanstven naćin. Budite jedna od njih i pozovite nas na vijeme da rezervišemo Vaše mjesto...

PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN; 8. mart 2019.
Polazak iz Banja Luke, Sanskog Mosta, B. Petrovca, Ključa, Mrkonjić Grada, Jajca, Donjeg Vakufa, Bugojna, G. Vakufa, N. Travnika, Travnika, Zenice, Kaknja, Visokog, Sarajeva, Konjica, Jablanice, Prozora, Mostara u jutranjim satima. Vožnja preko Mostara, Stoca, Ljubinja sa kraćim pauzama po potrebi grupe. Nastavak vožnje te dolazak u Budvu u popodnevnim satima. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti. Kada bismo pitali neke od poznatih svjetskih umjetnika, koji su na svojim turnejama posjetili Budvu, Madonnu ili Mick Jaggera, koji je glavni grad Crne Gore, ne bismo se začudili ako bi oni odgovorili – Budva. I zaista, Budva jeste najpoznatiji gradić ovog dijela jadranske obale i crnogorski „glavni grad“ na moru tako da ćete moći uživati u slobodnom vremenu za razgledanje ovog „Grada milionera“. Večera na bazi švedskog stola. Muzika za opuštanje u lobiju hotela do kasnih večernjih sati. Noćenje.

2.DAN; 9. mart 2019.
Doručak. Slobodan dan za vlastite aktivnosti ili se možete pridružiti našem fakultativnom izletu «MONTENEGRO BLUE» Izlet nam polazi u 10:00h ispred hotela, a prvi na rasporedu je fakultativni odlazak prema Bokokotorskom zalijevu uz posjetu Tivtu i modernom mondenskom naselju PORTO MONTENEGRO. Nakon kraćeg razgleda nastavak vožnje do prekrasnog srednjovjekovnog grada KOTORA. Razgled povijesne jezgre grada pod zaštitom UNESCO-A: katedrala sv. Tripuna, palača Pima, crkva sv. Luke, crkva sv. Marije. Slobodno vrijeme za vlastito razgledanje. Polazak prema „otok hotelu“ Sveti Stefan. Otok je poznat kao najelitnije ljetovalište u Crnoj Gori te najluksuznije ljetovalište na Jadranskom moru. Koliko je poznat svjedoći činjenica da su ovdje ljetovale dive svjetskog filma Elizabet Tejlor, Sofija Loren, Monika Viti, Marina Vladi, kao i njihove kolege, Karla Bruni, Silvestera Stalone, Kirk Daglas, Džeremi Ajrons, koji su takođe bili gosti Svetog Stefana. Obzirom da se otok renovira, zatvoren je za posjetu. Pauza za slikanje sa panorame na Otok i nastavak vožnje prema Budvi. Obilazak uže jezgre grada u pratnji stručnog vodiča. Slobodno vrijeme. U Vaše slobodno vrijeme predlažemo Vam Energy Clinic Spa klub gdje možete odabrati neke od programa koji će Vas osnažiti i opustit, dati Vam ljepotu i harmoniju, skladniju figuru i privlačnost. Kotištenje bazena i saune stoji Vam na usluzi tokom cijelog boravka. 8.martovsku gala večeru sa zabavom, muzičkim programom i nagradama garantuje nam Bruno Lounge Bar koji je trenutno najpoznatiji crnogorski restoran. Zabava i ples do kasno uvečer.

3.DAN; 10. mart 2019.
Doručak. Odjava iz hotela do 11:00 h. i polazak prema BiH. Prelazak granice i dolazak u Trebinje. Pauza za ručak ili kafu. Nastavak vožnje prema Mostaru. Pauza u Mostaru u tržnom centru MEPAS. Polazak prema dogovoru. Dolazak na krajnje odredište u večernjim satima.

Hotel Opis Cijena
SMJEŠTAJ U EKSKLUZIVNOM BUDVANSKOM HOTELU „AVALA RESORT“
 • CIJENA KOMPLETNOG ARANŽMANA:

 • CIJENA ARANŽMANA ZA PLAĆANJE NA RATE:
  (za prvih 10 rezervacija, a najkasnije do 21.01.2019.)
250,00 KM

260,00 KM (90KM+90KM+80KM)

Detalji

Naš osmomartovski aranžman obuhvata:
 • Prijevoz modernim autobusima
 • Smještaj u hotelu 4* u superior sobama
 • Piće dobrodošlice
 • 2 x doručak na bazi švedskog stola
 • 1 x Večera na bazi švedskog stola
 • 1 x Svečana večera na bazi švedskog stola
 • Muzika uživo 1. i 2. noć boravka
 • Boravnišne takse
 • Korištenje hotelskih bazena i sauna
 • Popusti na tretmane i masaže
 • Posjetu Trebinju
 • Posjetu tržnom centru MEPAS
 • Bogatu tombolu
NAPOMENA:
 • Ukoliko se Vaš grad ne nalazi na listi polazaka, kontaktirajte nas pa da i za Vas pokušamo organizovati transfer.
 • Sve dodatne informacije u vezi putovanja i programa možete dobiti direktno u T.A. LAMBADA Bugojno, na te lefon: 030 252 143, 061 198 468 ili putem maila: mail@lambada.ba
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
 • PZO i FAKULTATIVNI IZLET „MONTENEGRO BLUE“

Lokacija

Login

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.